LA Noire game

LA Noire ps4: Het spel voor de avonturier in jou

LA Noire is een spel dat door Rockstar Games is uitgegeven, maar werd ontwikkeld door Team Bondi. Het avonturierspel zit boordevol actie en spanning. Het spel werd op de markt gebracht voor Playstation 4 in 2017. In hetzelfde jaar werd het spel ook op de markt gebracht voor Xbox one. In 2011 werd dit gedaan voor Playstation 3 en Xbox en Microsoft Windows. Het spel vindt plaats in Los Angeles California en vindt plaat in de jaren ‘40. Het spel begint bij Cole Phelps die detective is binnen de LAPD en zaken oplost binnen 5 divisies van het LAPD. om een gegeven moment wordt zijn leven volledig op een ander koers gezet op het moment dat zijn verleden als lid van het US Marine Corps verwikkeld komt te liggen met zijn werk. Door de verwikkeling van zijn prive leven en zakelijk leven ontstaan er hele nieuwe situaties die een geheel nieuwe wending aan het verhaal geven. Door het verhaal heen krijg je ook te maken met Jack Kelso die ten tijde van de tweede wereld oorlog ook lid was van Cole Phelps’ eenheid in de US Marine Corps. Als speler zal je te maken krijgen met meerdere delicten en is het aan jou de taak om bij het vinden van aanwijzingen deze te gaan onderzoeken. Zo ben je jouw eigen detective. In het spel wordt alles in reeks aan de speler gebracht. De wijze waarop het verhaal achter het spel wordt onthuld is afhankelijk van de speler zelf. Hoe beter jij bent in het vinden van aanwijzingen en het verhoren van verdachten, hoe meer van het verhaal je zal onthullen. Dit houdt de spanning in het spel net zoals andere games waarbij je bijvoorbeeld een voorafgesteld target moet behalen om een nieuwe level van het spel te kunnen spelen. Lukt dit niet dan zul je dus niet de volheid van het spel kunnen ervaren. In het spel heb je de mogelijkheid om je te verplaatsen van punt A naar punt B door gebruik te maken van een voertuig of door gewoon te voet te reizen. Wat het spel verder nog aantrekkelijk maakt is het open landschap van Los Angeles. Het spel wordt vanuit een visueel aspect verruimd en geeft je as speler het gevoel dat jij je echt in de omgeving bevindt waar het spel plaatsvind. Als speler van het spel zul je doorgaans veel verdachten moeten verhoren en foto’s maken van alles wat je vindt. Denk hierbij aan aanwijzingen etc. Je speelt het spel vanuit de perspectief van een derde persoon. Bij het LA Noire ps4 spel zul je merken dat er ook nog zijlijn missies zijn waaraan je kunt deelnemen. Verder zijn er ook vertakkingen in het verhaal waardoor je een uitgebreider verhaallijn krijgt. Dit maakt het verhaal groter, maar ook geloofwaardiger. Er is ook veel gedaan aan muziek binnen het spel. Zo zijn er originele scores gecreerd voor het spel en zijn de welbekende Woody Jackson, Simon Hale en Andrew Hale gevraagd om de scores te creeren.

LA Noire ps4

Uniek gebruikvan de nieuwe Motion Scan technologie

Er is zeer veel gedaan aan de visuele aspecten van het spel. Het spel is ook erg uniek omdat dit het eerste spel is dat gebruik maakte van de nieuwe Motion Scan Technologie. Deze technologie hebben wij te danken aan Depth Analysis en maakt vrijwel elke scene van een verhoring tot een ultieme ervaring. Motion Scan technologie maakt gebruik van 32 camera’s waarbij men alle gezichtsuitdrukkingen, hoe klein dan ook en vanuit elke hoek kan worden opgenomen. Tijdens de verhoringen zul je merken dat dit een grote rol speelt om te kunnen concluderen of een verdachte de waarheid spreekt of niet. Wellicht spreken ze gedeeltelijk de waarheid of geven ze je meteen de informatie waar je naar op zoek bent? Dit zijn allemaal zaken die jij moet gaan onderzoeken doormiddel van het bestuderen van het gedrag van de verdachte en Motion Scan technologie helpt hier uitstekend bij.

LA Noire ps4 kopen: Is het jouw geld waard?

Team Bondi heeft maar liefst 7 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het LA Noire spel. Dit begon al in 2004 en is zelfs een aantal keer vetraagd. Dit had echter te maken met de verandering van platform en uitgever. Helaas sloot Team Bondi de deuren na het uitgeven van het LA Noire spel. Dit kwam door klachten van het personeelsteam over de wijze van management en het aantal werkuren dat werd ingezet. Toch zie je de mate van devotie en aandacht voor het spel. Van de technologische kant tot de visuele en sound bites, is het spel perfect ontwikkeld. Zo zijn er meer dan 20 uren aan stemwerk opgenomen in het spel, met als doel het spel een echter gevoel te geven. Ook is er veel inspiratie gehaald uit film Noir films uit de jaren 40 en 50. Deze genre zit boordevol films die de focus leggen om misdaden die echt hebben plaatsgevonden. Zelfs het muziek dat het orkest speelde doet je denken aan het muziek uit de jaren 40 en 50. Overal is over nagedacht om de speler van het spel de ultieme video game ervaring te bezorgen. Dit maakt dat het LA Noire ps4 kopen een logische beslissing en meteen een die het ook daadwerkelijk waard is.

LA Noire game

Krijgen wij ooit een LA Noire ps4 deel 2 op de markt?

LA Noire heeft zelf awards gewonnen voor verschillende onderdelen. Het is zelfs het eerste spel dat ooit op het Tribeca Film Festival is vertoond. Critici was zeer onder de indruk van het spel omdat het een beeld toonde van de techonlogische vooruitgangen in de gamin wereld. Ook was er veel goeds te vertelllen over de verhaallijn. Van het spel zijn er maar liefts 5 miljoen exemplaren verkocht. Niet gek dus dat het spel ook een BAFTA award heeft gewonnen voor de orginele scores die voor het spel gebruikt zijn. Vanwege het succes kunnen wij wel een vervolg van het spel verwachten. Wanneer dit gebeurt is nog niet prijs gegeven.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten
Advertentie
GamesGames